Verf

Hieronder lichten wij onze verfmerken uit

Pure and Original 

Duurzame en ecologische krijt- en kalkverf

Kiest u voor Pure and Original, dan kiest u voor een natuurlijk en duurzaam product. De pigmenten die gebruikt worden voor de talloze prachtige kleuren van Pure and Original zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en mineralen. De verf heeft een poederachtige structuur wat zorgt voor een mooie matte afwerking.  

Pure and Original heeft een breed assortiment van producten:  
Er zijn verschillende wandafwerkingen te verkrijgen. Te beginnen bij de Classico. Een prachtige matte strakke verf, poederachtig en vol van pigment.   

Daarnaast heeft Pure and Original de Marrakech verf. Een volle verf die door de kalk en diepe pigmenten ervoor zorgt dat de muur een kunst stuk wordt in uw huis. Met de marrakech verf kunt u een betonlook creëren, een eyecather in de ruimte.  

De Fresco verf zorgt ook voor een prachtige wand in de ruimte. Het aanbrengen van de fresco zorgt voor een streep effect of een betonlook. De verf bevat veel kalk en prachtige pigmenten. Dit effect geeft een warme sfeer aan de ruimte.  

De Lisetto is speciaal ontworpen voor in ruimtes waar meer gebeurt. Denk aan de badkamer of de keuken. De verf is sterk en goed afneembaar.  

Pure and Original heeft ook een verfsoort speciaal ontworpen voor trappen of vloeren. Producten die intensief gebruikt worden. Carazzo is een sterke kras vaste verf die in alle Pure and Original kleuren te verkrijgen is.  

Alle kleuren van Pure and Original bij elkaar

Neem de kleurkaart gratis mee, tijdens een bezoekje aan de winkel.

Pure by Flexa  

Hoogwaardige kleuren

Flexa Pure is een hele fijne verf op waterbasis. Een hele praktische verf omdat het zeer goed afneembaar is en toch een matte uitstraling kan hebben.

Laat je in onze winkel inspireren door de prachtige kleurenwand. Vele tinten zijn zichtbaar op A5 formaat. Kleuren die fijn combineren met elkaar om een prachtig resultaat te creëren.

Muurverf extra mat, muurverf zijde mat, krijtverf, lak mat, zijde mat, hoogglans, grondverf.

Flexa pure is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

De muurverven van Flexa Pure zijn van zeer hoge kwaliteit. De matte of zijdematte afwerking geeft een prachtig eindresultaat.

  • Muurverf extra mat
  • Muurverf Zijdemat
  • Krijtverf

Flexa Pure heeft een nieuwe variant in het assortiment en dat is de krijtverf. Een verfsoort met een matte poederachtige uitstraling. Heel fijn aan dit product is dat het goed schrobbaar is en zijn kleur behoudt.

Naast de muurverven heeft de Pure lijn ook verschillende lakken in het assortiment. Mooi bij de matte muurverf is de matte lak voor het houtwerk.

  • Lak mat
  • Lak zijdemat
  • Hoogglans
  • Grondverf

Kleur van het jaar 2021: Brave Ground

Sikkens

Wij beschikken over het hele assortiment van Wijzonol. 

Wijzonol

Wij beschikken over het hele assortiment van Sikkens.