Behang

Hieronder lichten wij een aantal behangmerken uit:

Elitis 

Prachtige dierenprints

Elitis is een prachtig behangmerk van hoogwaardige kwaliteit. Elitis is vooral bekend van de prints met dierenhuiden, de prachtige vierkanten, groot en klein, voorzien van koeienhuid of krokodillenleerMaar er is veel meer! In de winkel laten wij u graag alle producten zien die wij van Elitis te bieden hebbenPassenbij de sfeer van uw woning of kantoor.  

Arte 

Verfijnde wandbekleding

De ultieme verfijning in wandbekledingArte is een prachtig behangmerk van hoogwaardige kwaliteit, vernieuwend en trendbepalend. Arte biedt een ruime keuze uit tal van verschillende dessins. De vele verschillende materialen en uitvoeringen zorgen voor een ruime keuze passend bij uw woonstijl.  

Designers Guild  

van bloemen tot grafische prints

Van Designers Guild hebben wij een behangcollectie met bloemdessins, maar ook met mooie grafische patronen. De prachtige dessins bevatten vele kleuren en zijn daardoor goed te combineren met de kleuren in uw huis. Designers Guild heeft een geheel eigen stijl. Naast het behang hebben wij ook de stoffencollectie van Designers Guild. Prachtige linnen stoffen met en zonder print. De kleuren die Designers Guild terug laat komen in het behang en de stoffen zijn fantastisch op elkaar afgestemd. We kunnen in onze ontwerpen vele kanten op. Naast de gordijnstoffen maken wij ook veel gebruik van de meubelstoffen om stoelen en ander meubilair mee te stofferen.  

Sanderson 

De schoonheid van de natuur

Sanderson staat voor schoonheid van de natuur vieren in design. Klassieke stoffen met dieren, planten, bloemen en organische vormen uitgevoerd in heldere kleuren. Wij hebben zowel een behangcollectie als een stoffencollectie van Sanderson om ruimtes sfeervol mee aan te kleden.  

BN walls 

Toegankelijk voor iedereen

BN walls biedt een betaalbaar assortiment behang. In de BN collectie vindt u onder anderen de Van Goghprints in verschillende kleuren en varianten. Daarnaast hebben zij prachtige Murals, deze zijn ontworpen door verschillende ontwerpers en studio’s zoals Marcel Wanders, Viktor&Rolff, Pimpelmees en Mijke Konijn. 

Eijffinger 

Kleurige dessins

Eijffinger (o.abekend van het programma VT Wonen weer verliefd op je huis) wil met zijn uitgesproken en kleurige dessins op stoffen en behang de wereld een beetje mooier makenBehang van Eijffinger geeft vaak net die grappige twist aan uw interieur. Wij beschikken over de volledige behangcollectie van Eijffinger. Daarnaast kunnen we mooie combinaties maken met de gordijnstoffen die wij van Eijffinger hebben hangen.