Onze diensten

Wij begeleiden onze klanten graag door het traject van stylen heen. In de winkel helpen wij u met kiezen van kleuren, behang, vloeren en gordijnen. Wij werken graag op afspraak zodat wij alle tijd hebben om samen met u een mooi totaalbeeld neer te zetten.

Professionele hulp

Wat doen we zoal?

Kleur advies aan huis

U kunt bij ons terecht voor een kleuradvies aan huis. Wij kunnen mee kijken in de ruimte, bekijken hoe de lichtinval is, waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van de juiste kleur. Wij nemen stalen mee en beschikken over veel beeldmateriaal van verschillende kleuren. Die het maken van de juiste kleurkeuze gemakkelijker maakt. Voor een afspraak kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Vloeren leggen

Voor het leggen van vloeren werken wij samen met vakmensen op het gebied van stofferen. Het is belangrijk ruim van tevoren een afspraak te maken en het stofferen vast te leggen. Onze vakmensen werken met alle soorten tapijt, PVC vloeren, zowel click als plak PVC en laminaat. Vloeren kunnen afgewerkt worden met een mooie plint.

Behang

Behangen is een kunst die onze vakmensen goed in de vingers hebben. Ze toveren saaie muren om tot prachtige kunstwerken. Ze werken met vele verschillende soorten behang. In de offerte kunnen wij, indien gewenst, een prijs voor het behangen opnemen.

Schilderwerk

Ons netwerk bevat ook een groot aantal schilders, waar wij vaak mee samenwerken. Schilders die gespecialiseerd zijn in zowel binnen- als buitenschilderwerk, maar ook marrakech of fresco muren van Pure and Original kunnen zij voor u schilderen.

Plan een afspraak

Heeft u hulp nodig bij het inrichten van een woning? Wij helpen u graag doormiddel van onze bovenstaande diensten. Kom langs in de winkel om te informeren naar de mogelijkheden of neem contact op.